torsdag 10 december 2009

Nyinköp

Igår var jag i en inredningsbutik här "Loftgården" och hittade den här "gamla" fågelburen. Den är rostig och väderbiten och underbar. Den innehåller två ljuslyktor och jag har dekorerat den med grankvistar och lite juldekorationer.

I buren finns också två rostiga invånare som är mycket tysta och lugna, som tur är eftersom vi har vår katt "Nisse".

Jag hittade även två små lyktor i fattigmanssilver, som man kan ha stående men även går att hänga. Jag tycker att tända ljus i fattigmanssilver är oerhört vackert. Håller ni inte med mig.


Jag tycker även mycket om spets och virkat och detta ser ni ofta på mina bilder. Det mesta virkade ni ser har min mormor gjort och då betyder det så mycket mer att kunna använda.
Kram/Helen

7 kommentarer:

  1. Vilka fina inköp du gjort. Fint med ljuset i lycktan, riktigt snyggt.

    Ha det gott
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. 1000 tack för din gulliga kommentar hos mej.Vad fin fågelbur.Jag vill oxå ha en men hittar bara jättdya.Åhhh fattigmanssilver vas snyggt.håller med dej att det lyser bara så himla fint.Ja helt underbart.Fina saker du shoppat.Ha en skön kväll kramiz Rita ♥.

    SvaraRadera
  3. Halloj Helen!! Tack för din gulliga kommentar hos mig.. oj här måste ja kika runt så mycket fint fågelburen va jättefin.. massa kramar sussie

    SvaraRadera
  4. Barnen accepterade givetvis detta annars hade jag bytt tillbaka omedelbart, de tyckte att julstrumporna var lite för långa..hade svårt att nå ner i dem.

    Ha en skön kväll.
    Git

    SvaraRadera
  5. Fågelburen var jättefin. Vilken tur du har som hittar så fina grejer.
    Ha en fin Luciahelg

    SvaraRadera