måndag 20 december 2010

Oönskad bloggpaus


Förlåt för denna ofrivilliga bloggpaus.
Tre dagar efter att vi kom hem från vår underbara resa, på 2:a Advent gick min svärmor bort, med allt vad det innebär. Så jag undrar om cirkeln är sluten nu, först gick min mamma bort, sen fick min man canser och nu går min svärmor bort. Därav min paus. Jag har faktiskt varit inne på era bloggar men har inte riktigt orkat kommentera. Jag vill också samtidigt nu tacka för era kommentarer på min blogg men det är lika där att jag inte har svarat. Jag hoppas att ni ser detta nu och godtar mitt tack. Jag hoppas ni orkar titta in här ibland i fortsättningen, det ska bli bättring, jag lovar.

Nu ska vi försöka ha en lugn och skön julhelg och ta vara på varandra, ingen stress.
Bara umgås och njuta och vara lediga. Jag önskar er alla det samma.
Om vi inte hörs innan önskar jag alla en riktigt GOD JUL.
Kramar /Helen

4 kommentarer:

 1. Nää uch vad hemskt, nu får det väl ändå vara ett slut på era tråkigheter. Förstår att du varken haft lust eller ork. Ta hand om dig och din familj ordendligt över jul nu och samla dina krafter, .... vi finns kvar här ute i cyberrymden vet du.

  Önskar dig en så God Jul du kan trots dom tråkiga omständigheterna. Julekramar Cin

  SvaraRadera
 2. Usch så mycket tråkigheter. Önskar dig en så God Jul som möjligt.
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Åh, så sorgligt! Ta hand om dig och din familj. Var rädd om dig vännen! Sänder lite julkramar och önskar Dig en så God jul som möjligt.

  Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. Det var tråkigt att höra, det finns ju saker här i livet som vi inte råder över. Det kan vara skönt att ha lite ledighet nu och ta hand om varandra.

  Jag önskar dig en GOD JUL och en fin julhelg!!

  Varma julkramar,
  Regina

  SvaraRadera