torsdag 18 november 2010

Adventslängtan


Idag blir det lite blandad kompott. Vi har haft jätte kallt här och har fortfarande snö kvar, så lite stickat har inte suttit fel. Vi njuter fortfarande av de goda nyheterna om min man och vi är på olika events om val till gymnasiet där vår dotter just nu befinner sig. Det är inte lätt för ungdomarna att veta vad de vill resten av sitt liv. Som vanligt är det mycket vid den här tiden.

Jag som älskar advent längtar redan dit och planerar i huvudet. Vi kommer att bli lite sena med det iår.

På salongen pågår planering för fullt med julplanering och julerbjudanden. Ett jätte kul jobb.

Anledningen till att vi blir lite sena med advent i år är detta. Vi ska äntligen komma iväg till Kanarieöarna, som vi har längtat. Sen blir det jätte mysigt att komma hem och verkligen pynta.

I början av December när vi har kommit hem igen tänkte jag ha en julutlottning, en liten tävling. Priset visar jag inte än.

Det här blir antagligen det sista inlägget innan vi flyger iväg, så jag passar på att önska alla en underbar advent med mycket tända ljus och mys.
Kramar/Helen

3 kommentarer:

 1. Advent är en mycket speciell tid, så full av stämning... Önskar dig en härlig resa!

  SvaraRadera
 2. När jag skriver det här är ni kanske redan iväg. Jag hoppas och önskar att ni får en underbar semester och kan koppla av och lägga alla tråkigheter bakom er. Ska bli kul att "ses" igen när du kommer hem=)

  Ha det gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Trevlig resa! Njut av allt och framför allt av livet och varandra!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera