söndag 26 september 2010

Teater och höst

Förlåt, nu får jag verkligen skämmas.

Det var länge sen jag hörde av mig och jag ska inte skylla på något, det bara är så ibland som ni vet.
Tänkte visa lite kvällsbilder nu i höstmörkret, som ju jag gillar som ni vet. Jag börjar i vardagsrummet. Här är min älskade kyrkoljusstake sett från matrummet.

Soffan med alla myskuddar med vackra broderier från Pearls Of Zelma. En riktig myssoffa faktiskt.

Sett från vårt glasskåp tillbaka mot matrummet. Jag älskar vackra glas att dricka ur, allt smakar så mycket bättre när man har något vackert att vila ögat på också, tycker ni inte!

Nu ska jag visa något underbart som jag skyller lite på att jag inte har hört av mig. "Såstaholm" i Täby.Se så vackert. Ett fantastiskt hotell/konferensanläggning där jag varit på kick off. Tidigare var det ägt av teaterförbundet och pensionerade skådespelare bodde där på ålderns höst. Hela stället är teaterinspirerat och är i ursprungligt skick, helt fantastiskt, som att komma till en annan värld. Underbar miljö,personal och mat och dryck.
Kick offen var något utöver det vanliga med en av mina agenturer och jag hade några underbara och intensiva dagar, träffade mycket inspirerande kollegor och fick se mycket nyheter och blev oerhört peppad inför hösten.

Anläggningen ligger precis vid sjön, helt underbart vackert.

Jag har också fått min nya hemsida till salongen klar och några av er ville gärna att jag skulle länka till den. Men vänta er inga storverk, jag är inte så bra på datorer som ni vet. Klicka bara på bilden här till höger så kommer ni dit.
Hoppas ni alla har haft en fin helg.
Kram/Helen

torsdag 9 september 2010

Nörd


Hej alla vänner!
Visst är lacket fint, det är designat av en designer på Kosta Boda. Det står på salongen tillsammans med ett likadant läppstift, tyckte det hade sin plats där. Jag har jobbat mycket och mina kunder längtar efter mer höstmysbehandlingar nu där de blir inbäddade och ompysslade.
Jag har även jobbat mycket med att bygga upp en ny hemsida till salongen och jösses vilken tid det tar ,jag hoppas det blir klart denna månad. Jag kanske länkar dit sen om någon vill se. Min dotter kallar mig för datanörd, nu på "äldre" dar.

Här om dagen ringde en kund och frågade om hon kunde komma förbi och gissa vad hon hade med sig. Jag älskar ju svamp men törs inte plocka själv för jag är alldeles för osäker, vill ju inte ta livet av familjen.Detta visste hon och hade plockat en korg till mig. Visst var det gulligt.

Jag har faktiskt skaffat mig en ny mobiltelefon (inte en sån som på bilden hi hi) och det är ju en hel vetenskap att lära sig allt om den. Därav kallar min dotter mig också för mobilnörd. Ack, dessa ungdomar.

Jag såg att det ska gå en Inredningsresa från Värmland till Falun den 2:a oktober, vilken jätte kul ide. Jag bor ju bara tre mil från Falun så jag kanske åker dit och får träffa lite bloggvänner, vad roligt det skulle vara.

Jag vill passa på att tacka för alla gulliga och roliga kommentarer ni lämnar hos mig, jag blir så glad. Jag ger er en riktigt stor kram.

I helgen ska min dotter och jag gå på en symässa, som brukar vara två gånger om året. Det är alltid så roligt att göra saker tillsammans med henne. Min man ska på en återträff med sitt killgäng från ungdomen, de får nog kul.
Ha en härlig höstmysig helg.
Kram/Helen

söndag 5 september 2010

Hej igen!
Återigen lite långt mellan inläggen, förlåt.
Här har det pågått lite städning i trädgården och vi har tagit bort krukor där blommorna inte är så glada längre. Det har blivit kallare, särskilt på nätterna och man sitter inte ute och äter längre. I helgen grillade vi igen, vi är nog alltid först och sist varje år med grillning, det är ju så mysigt och gott. Men som sagt vi satt inte ute och avnjöt denna middag.

Istället får ni se vårt dukade bord inne. Vi tyckte det var ganska mysigt. Bordsduken hittade jag på en lokal loppis här i sommar, två lakan som är ihopsydda, kan även göra gardiner av dem om jag vill.

Monogram i rött och en vacker spets.

Naturligtvis massor med tända ljus, stor mysfaktor.

I denna pokal i fattigmanssilver har jag placerat en ljusslinga för ännu mera mys.

Som underlägg har jag nya handdukar med en vacker virkad spets, tycker nästan att de är för fina för att torka händerna på.

Ja nu har man kommit in i normala gängor igen. Skolan har kommit igång och träning med dotterns orkester och man jobbar som vanligt. Ganska skönt om än lite vemodigt.
Hoppas ni alla har haft en fin helg.
Kram/Helen