söndag 5 september 2010

Hej igen!
Återigen lite långt mellan inläggen, förlåt.
Här har det pågått lite städning i trädgården och vi har tagit bort krukor där blommorna inte är så glada längre. Det har blivit kallare, särskilt på nätterna och man sitter inte ute och äter längre. I helgen grillade vi igen, vi är nog alltid först och sist varje år med grillning, det är ju så mysigt och gott. Men som sagt vi satt inte ute och avnjöt denna middag.

Istället får ni se vårt dukade bord inne. Vi tyckte det var ganska mysigt. Bordsduken hittade jag på en lokal loppis här i sommar, två lakan som är ihopsydda, kan även göra gardiner av dem om jag vill.

Monogram i rött och en vacker spets.

Naturligtvis massor med tända ljus, stor mysfaktor.

I denna pokal i fattigmanssilver har jag placerat en ljusslinga för ännu mera mys.

Som underlägg har jag nya handdukar med en vacker virkad spets, tycker nästan att de är för fina för att torka händerna på.

Ja nu har man kommit in i normala gängor igen. Skolan har kommit igång och träning med dotterns orkester och man jobbar som vanligt. Ganska skönt om än lite vemodigt.
Hoppas ni alla har haft en fin helg.
Kram/Helen

6 kommentarer:

  1. Wow så vackert du dukat. Där skulle man gärna sitta och mysa i stearinljusens sken!
    Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker duk. Så fint med gamla spetsar och monogram!
    Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  3. Vilken vacker dukning! Nu är det middagar inne som gäller. Jag har tänkt på en sak, på våren så tar vi första fikan ute fast det är minusgrader, bara solen skiner. Men på sensommaren/hösten sitter vi nästan aldrig ute fast det kanske är runt +10 ute.

    Älskar din fina duk som du gjort av lakanen, monogrammet och spetsen är fantastiskt vacker.

    Må väl!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  4. Visst kan man grilla än, fast som du säger det är bäst och äta inne. Är kallt på kvällarna. Och så har du ju dukat så fint, underbar duk med monogram. Och så fint med handdukarna som tabletter, jättefint med det lilla ljuset också.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig duk du har!
    Ha en bra dag.
    Kram Dessie

    SvaraRadera
  6. åh såååå skoj! Jag har dessvärre ingen aning om tider men vi ska ju i allafall vara på Gruvgatan runt kl 13.00 tror jag men ring gärna o fråga vänerbuss för ett exakt svar, vore ju såå skoj! KRAM Petra
    www.romantiskahem,.blogspot.com

    SvaraRadera