söndag 18 april 2010

Inspiration


Idag vill jag till att börja med tacka er alla för era sympatier angående mina cortisonsprutor. Värken är nästan helt borta både i handleden och i höften och jag känner mig som en ny människa utan värk. Nu spritter vårkänslorna i kroppen trots lite kyligt väder, mycket blåst och hagel.

Jag fick nya numret av Jeanne d ´arc Living, nr 3, och det var några härliga bilder där som inspirerade mig så mycket.

Bl.a. det här arrangemanget med en gammal låda som har blivit så fint med härliga saker i. Så enkelt men ändå så vackert, det ska jag lägga på minnet.

Det här rummet är så vackert tycker jag och tro det eller ej men det påminner mig om när jag var liten och man skulle följa med pappa och mamma och åka bort till någon "gammal tant och farbror". Då såg det ofta ut så här och när jag såg bilden värmde det mitt hjärta.

Den här bilden visar vad jag älskar att göra på sommaren när det är fint väder och jag är ledig: att sitta ute och läsa en god bok. Det finns inget som är så avkopplande, man försvinner helt i handlingen och glömmer tid och rum.

Nu önskar jag er en fin början på nya veckan.
Kram/Helen

9 kommentarer:

  1. Håller med det var mycket fint i den tidningen. Såg även i Vakre hjem att de använde lådor till lite allt möjligt. Jag målade en liten låda vit och satte på badrummet till vikta handdukar. Jätteroligt och få inspiration från dessa tidningar.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Härliga inspirationsbilder....!!!!! Jag kommer göra nya lavendelstavar i sommar när lavendeln åter står i blom.... då kan jag säkert lägga ut lite till försäljning på bloggen! Önskar dig en fin start på nya veckan! Kram fr C

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder. Stor kram till dig.:-) Stina

    SvaraRadera
  4. Ser verkligen fram emot det nya numret, ha en bra vecka som kommer, kramen

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att värken börjar släppa och visst var det mycket fint i nya numret av Magasinet!
    Ha en underbar dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  6. hejsan!
    Skönt att höra att sprutorna hjälper.
    Visst är den tidningen underbar.

    Ha en bra vecka, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  7. Visst fanns det många inspirerande bilder i magasinet - jag njuter av det i omgångar - så jag inte missar något :-)

    Kram Maud

    <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

    SvaraRadera
  8. Jag är nog en av de få som ännu inte prenumenerar på just den tidningen, så jag njuter av dina bilder istället. Det finns ju så himla många bra tidningar och man kan ju, tyvärr, inte få alla.
    Ha det bra.
    Camilla

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga bilder det var i magasinet. Denna månad köpte jag Vakre hjem & interior i stället, kan vara kul att variera ibland.

    Jag har fått en cortison-spruta en gång och det gjorde så j-a ont. Vilken tur att det gick så bra för dig och att du känner dig bättre nu.

    Kram,
    Regina

    SvaraRadera